u bevindt zich hier > home > online bestellen > ontbijt

Levering bij u thuis
of op uw bedrijf

Download
prijslijst

Goedemiddag,

Welkom bij PAIN MATIN

Bestel online

afhalen | leveren

of

Bestel telefonisch

014-42.34.65

Ontbijt

U wil iemand verrassen?

Pain Matin biedt heel wat mogelijkheden. Dagelijks leveren wij vanaf 8u. U heeft de keuze uit 8 verschillende formules. Bovendien kan elk ontbijt naar keuze aangepast of aangevuld worden naar uw wensen. Alle ontbijten worden geleverd in een mand met feestelijk ontbijtservies, glazen en thermos. Aangezien dit niet in de basisprijs van het ontbijt is inbegrepen, vragen wij hiervoor een kleine waarborg van 25 €. Deze waarborg wordt door ons onmiddellijk terugbetaald bij inlevering van de mand en het servies binnen de 7 dagen.

Een vroege vergadering op uw bedrijf?

Uw wil ‘s morgens overleggen met uw medewerkers of U heeft vroege bezoekers. Pain Matin levert in onderling overleg en ‘Just in Time‘. Vanaf 6 personen stellen wij speciaal een ontbijt voor U samen. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Waarborg

Omwille van de Corona-maatregelen kunnen wij op het ogenblik geen mandjes van ontbijten terugnemen en de waarborg hiervoor terugbetalen. U heeft de keuze uit levering in een mandje, waarvoor wij dan wel 7,50 € moeten aanrekenen, of levering in een gratis kartonnen doos. Wij leveren ook geen koffie of thee meer bij de ontbijten.

Ontbijt zonder koffie, thermos, glazen en ontbijtservies wordt geleverd in rieten mandjes (1 grote en 2 kleine). Deze mag u houden.

Leveringskosten
Betaling

Overzicht van uw bestelling

Er zijn geen broodjes geselecteerd

Totaal

€0.00

Uw gegevens

na 10u besteld, geen 12u-garantie-levering

Pain matin - Martina special

Ontdek hier >>

Warme gerechten

Pain matin - Martina special

Frisdranken

Pain matin - Martina special

 

!!!NIEUW!!!
 

Nu ook betaling

met Payconiq mogelijk

 

 

 

© 2020 | Pain Matin is een geregistreerde merknaam

ALDUS web & design strategie